taxitjanst-Helsingborg_Taxi-TP

Integritetspolicy

  1. Introduktion

Detta dokument beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter när du besöker vår hemsida och använder våra tjänster. Vi värnar om din integritet och se till att dina personuppgifter behandlas enligt gällande dataskyddsförordningar.

  1. Insamling av personuppgifter

Vi samlar in personuppgifter när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev, gör en beställning eller fyller i ett kontaktformulär på vår hemsida. Uppgifterna som samlas in kan inkludera ditt namn, e-postadress, telefonnummer och betalningsuppgifter. Vi kan också samla in information om din användning av vår hemsida, inklusive din IP-adress, webbläsartyp och sökord.

  1. Användning av personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för att hantera din beställning, leverera våra tjänster och hålla dig informerad om våra erbjudanden och nyheter. Vi kan också använda dina personuppgifter för att förbättra vår hemsida och anpassa den till dina intressen. Vi kommer aldrig att sälja eller på annat sätt överföra dina personuppgifter till tredje part utan ditt samtycke.

  1. Skydd av personuppgifter

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förlust, missbruk eller obehörig åtkomst. Dina personuppgifter lagras på säkra servrar och endast auktoriserade personer har tillgång till dina uppgifter.

  1. Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till dina personuppgifter och att få felaktiga uppgifter rättade. Du kan också begära att dina personuppgifter raderas eller att behandlingen av dina personuppgifter begränsas. Kontakta oss om du vill utöva dina rättigheter.

  1. Ändringar av integritetspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy när som helst. Vi uppmanar dig att regelbundet granska denna policy för att hålla dig informerad om hur vi skyddar dina personuppgifter.

  1. Kontakt

om vår integritetspolicy eller om hur vi behandlar dina personuppgifter, vänligen kontakta oss via e-post eller brev. Vi kommer att göra vårt bästa för att svara på dina frågor och lösa eventuella problem så snabbt som möjligt.

Kontaktuppgifter:
E-post: info@taxi121220.se
Adress: H Taxitjänst AB, SÖDERKÖPINGSGATAN 13 ,252 50 Helsingborg
Telefon: +46 (0)42-12 12 20 

  1. Ansvarig för behandling av personuppgifter

Ansvarig för behandling av personuppgifter på vår hemsida är H Taxitjänst AB, med organisationsnummer 559338-3226, och som är belägen på adressen SÖDERKÖPINGSGATAN 13 ,252 50 Helsingborg.

  1. Slutord

Vi är engagerade i att skydda din integritet och säkerställa att dina personuppgifter hanteras på ett korrekt sätt. Om du har några frågor eller oro kring vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig.

Boka Resa Nu

Fyll i formuläret nedan