taxitjanst-Helsingborg_Taxi-TP

Om Oss

Taxi 042-12 12 20

Taxi121220-Helsingborg-02

På Taxi-Tjänst AB är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder en högkvalitativ och tillförlitlig taxitjänst sedan år 2002.

Med vår långa erfarenhet och kompetens är vi ett av de mest pålitliga taxibolagen i Helsingborg och omnejd.

Vi har idag 30 taxibilar och 3 bussar i vårt företag, varav ca 40% är miljöbilar för att bidra till en hållbar miljö.

Vi är också stolta över vårt avtal med Riksfärdtjänsten och erbjuder våra tjänster i orterna Helsingborg, Höör, Landskrona, Svalöv, Båstad, Laholm, Klippan, Åstorp, Bjuv och Markaryds kommun.

Vårt kontor är öppet dagligen mellan klockan 6:00 till 18:00.

Hos oss lägger vi stor vikt på säkerhet och har därför implementerat en stark drog och alkoholpolicy. Alla våra bilar är utrustade med alkolås för att säkerställa en säker och trygg resa för våra kunder.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive färdtjänst, sjukresor, kompletterings taxi, flygkörningar och budtransporter.

Vårt företag har också vunnit utmärkelsen som det billigaste taxibolaget i Helsingborg, vilket gör att vi dagligen får in nya uppdrag.

Vi hoppas att även du ska välja att använda våra tjänster och du kan enkelt boka din taxi genom att ringa vår växel eller via vår hemsida.

Vi lovar att ge dig en bekväm och säker resa till ett rimligt pris.

Taxi-Tjänst startades år 2002 och är idag ett snabbt växande företag i Helsingborg och har idag 30 taxibilar samt 3 bussar.

Företaget satsar mycket på miljön och ca. 40 procent av bilarna är miljöbilar.
Nya bilar som kommer in går på miljöbränsle.

Taxitjänst AB har även avtal med Riksfärdtjänsten och utför körningar på följande
orter Helsingborg, Höör, Landskrona, Svalöv, Båstad, Laholm, Klippan, Åstorp, Bjuv
samt för Markaryds kommun.

Kontoret är öppet dagligen mellan 6:00 – 18:00

Förutom miljön så har företaget en stark drog och alkohol policy vilket innebär att våra bilar är utrustade med alkolås.
Företagets körningar består idag dels av färdtjänst, sjukresor, kompletterings taxi, flygkörningar och budtransporter m.m.
Företaget har även blivit utnämnd till det billigaste taxibolaget i Helsingborg vilket gör att vi får in nya uppdrag dagligen.

Vi hoppas att även du ska bli inspirerad som många andra och vända dig till Taxi-Tjänst. Ni kan beställa er taxi idag genom att både ringa våran växel samt via våran hemsida!

Boka Resa Nu

Fyll i formuläret nedan