taxitjanst-Helsingborg_Taxi-TP

Taxi till flygplatsen

Taxi 042-12 12 20

Taxi121220-Helsingborg-08

Vi på H Taxitjänst AB har som målsättning att erbjuda en professionell och högkvalitativ taxiupplevelse. Vi strävar efter att alltid vara tillgängliga och punktliga i vår tjänstgöring, för att säkerställa att ni når era destinationer på ett säkert och effektivt sätt. Vårt bokningssystem är enkelt och smidigt, så att ni enkelt kan beställa en taxi när det passar er.

Vi erbjuder även flygtaxi till olika flygplatser såsom Sturup, Kastrup och Ängelholms flygplats. Vi förstår vikten av att hålla tider, och kan därför garantera att vi tar er till er destination i rätt tid. Vi är en pålitlig och ansvarsfull taxifirma.

När det gäller bekymmersfritt resande, erbjuder vi fasta priser, ankomstbevakning och möjlighet att vänta på er vid eventuella förseningar. Vi stannar precis utanför avgångshallen, för att underlätta för er och minimera tid och ansträngning för att bära er packning.

Vår tillgänglighet, punktlighet och kostnadseffektiva lösningar gör H Taxitjänst AB till ett självklart val för affärsresenärer.

Helsingborg – Kastrup

1 795kr

1 795kr

Helsingborg – Kastrup
Boka resa

Helsingborg – Sturup

1 290kr

1 290kr

Helsingborg – Sturup
Boka resa

Helsingborg – Ängelholm

595kr

595kr

Helsingborg – Ängelholm
Boka resa

Helsingborg – Höganäs

600kr

600kr

Helsingborg – Höganäs
Boka resa

Boka Resa Nu

Fyll i formuläret nedan