taxitjanst-Helsingborg_Taxi-TP

datum

Vi tar emot bud runt hela Skåne!

På H Taxitjänst AB är vi stolta över att kunna erbjuda våra tjänster för alla som befinner sig i hela Skåne län. Vi har ett brett utbud av tjänster som inkluderar taxiresor, flygplatstransport, sightseeingturer, budtransport och mycket mer. Våra erfarna och professionella förare kommer att se till att du kommer fram till din destination i tid och i komfort.

Skåne län är känt för sina vackra landskap, historiska platser och kulturella aktiviteter. Från Malmös livfulla stadskärna till Lunds charmiga gamla stadsdelar, från Helsingborgs vackra kustlinje till Ystad och Ängelholms naturreservat, Skåne har något för alla. Vi erbjuder också specialtjänster som sightseeingturer för att göra din resa i Skåne så minnesvärd som möjligt. Vi kan ta dig till de mest populära sevärdheterna och visa dig platser du annars skulle missa.

Vi är också angelägna om att hålla våra kunder informerade om det senaste i länet, inklusive evenemang och nya öppningar. Vi vill att våra kunder ska få ut så mycket som möjligt av sin tid i Skåne. Vi tar också emot bud runt hela Skåne. Vårt budtransportteam är professionellt och tillförlitligt och kan hjälpa dig med allt från enkel budtransport till mer komplexa leveranser


Vart vill du åka idag?

Vi har utvecklat en serie tjänster för att på bästa sätt uppfylla dina förväntningar.

Enklare betalningssystem för privatpersoner och Vi ringer dig när vi närmar oss.

Med Taxi 042-12 12 20 kan du alltid boka din resa snabbt och enkelt.

MER
ARTIKLAR

Boka Resa Nu

Fyll i formuläret nedan